Affiliate CD Chessaurus 1 dibuka!

Apa khabar semua? Saya berharap anda semua sihat kerana pada hari ini saya akan mengumumkan berita baik buat anda semua. Fuh,pertamanya maaf dipinta kerana saya terlalu sibuk sekarang dengan kekasih hati pelbagai projek perniagaan yang baru dan tidak sempat untuk post pelbagai artikel mengenai perniagaan.GM Zulhilmi pula sibuk dengan kekasih baru projek perniagaan dia yang lain dan saya tidak mahu ganggu rumah tangganya rentak perniagaannya yang sedang berkembang maju tersebut.Baiklah,tarikh pelancaran CD Pembelajaran Bukamainan Chessaurus 1 telah ditetapkan iaitu pada 11 November 2008 ini. InsyaAllah kira jadilah pada hari selasa ni.  😉

 

Dengan lafaz Bismillah, pada hari ini kami secara rasminya membuka affiliate untuk semua dan anda kini boleh menjana wang dengan pelancaran terbaru kami ini. Anda akan memperoleh RM5 bagi setiap jualan yang berjaya dilakukan!  😀

Affiliate ini hanya akan berlangsung sehingga 200 unit berjaya dijual dan selepas itu ia akan ditutup buat sementara waktu. Ini bermakna RM1000 wang ringgit yang anda semua akan perolehi nanti! Secara ringkas saya berharap anda dapat menyertai affiliate ini yang akan bermula pada 11 November 2008 ini dan anda dapat mempromosikan CD Pembelajaran Bukamainan Chessaurus 1 dengan jayanya.

Segala maklumat berkaitan produk boleh didapati di http://chessaurus.wordpress.com

Akhir kata, kami Team BizLimited dengan kerjasama Chessaurus Corporation mengucapkan selamat maju jaya dan semoga berjaya dalam affiliate ini. Oh ya, affiliate ini terbuka kepada semua pengguna Internet di seluruh Malaysia sahaja.

Sekian.

P/s: Akan dilancarkan pada 11 November 2008 ini.Adakah anda sudah bersedia untuk merasai aura Chessaurus 1? Oh!  😀

-GM Yusri-

 

 

Advertisements

~ by GM Yusri on November 9, 2008.

12 Responses to “Affiliate CD Chessaurus 1 dibuka!”

  1. 11 november,scret recipe wat sale.buy 1 free 1.

  2. >> ciksengallll

    Aik??
    Pomot scret recipe la plak
    Aishh~
    😉

  3. byk bnde belaku 11 nee.ishk2.

  4. >> ciksengallll

    Bukn stakat 11 ni jew,tarikh laen pon mmg bnyk bnda brlaku
    Isy2~
    😀

  5. Eh,bleh jd ejen untk cd ni ek.Aku nk join jgk!jom prmot ramai2!

  6. tak salah aku cuba nsib ni.heheh..

  7. Aku akan cuba jual macam biasa.

  8. semoga berjaya menghadapi pelbagai dugaan yg bakal bermula dan berterusan..

    gd luck

  9. >> abg abu

    Smoga brjaya dpt sales trtinggi bro
    Hoho!
    😀

  10. >> rohaizad

    Jual scara biasa tpi income luar biasa
    Oh! 😉

  11. >> lisa

    Thanx! 😀
    Jngn lupa beli chessaurus 1 k
    Wii~

  12. apa2 pun , kita kena sama2 bantu geng chessaurus promote cd chess ni.. di samping itu bleh tingkat skills kita..bukan sng nak jual woo, software catur ni..tapi sapa pandai promote mmg bgus..jgn ptomote online je , padahal korang akan dpt berlipat ganda dgn promote offline..hehe..it depends on the situation..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: