Chessaurus 2 kini di pasaran!

PENTING : Artikel ini akan membocorkan tips-tips yang saya,GM Zulhilmi,GM Laila dan GM Aiman gunakan dalam setiap perlawanan catur yang disertai oleh kami dan saya harap anda dapat baca sehingga habis.

Kalau anda nak cepat, boleh terus ke sini:  http://chessaurus.wordpress.com

************************************************************************

Baiklah, saya akan kongsi dengan anda tips-tips hebat bagaimana nak rancang perangkap yang menjerat lawan ketika bermain catur.

Nak jadikan artikel ini menarik dibaca,saya sediakan dalam bentuk soal jawab.

S: Apa yang adik-beradik GM buat untuk mahir dalam permainan catur dan memasang perangkap-perangkap yang menjerat ?

Kami kerap berlatih catur dengan ayah kami iaitu Encik Sahadi Bin Ismail dan kami banyak membeli buku untuk belajar selok-belok permainan catur sebab kami tahu, teknik bermain catur dengan betul adalah  sesuatu yang tak mungkin kami boleh dapat secara percuma.

Dah ada buku tu, kami kaji dan cuba praktikkan dan tidak lama selepas itu, muncul pula strategi dan pemahaman kami sendiri yang membuatkan kami banyak memenangi perlawanan-perlawanan catur baik di Kelantan mahupun di Malaysia.

S: Boleh terangkan modal yang telah dilaburkan oleh adik-beradik GM ?

Rasanya, tak sampai RM500 pun habis sebab kami beli buku kebanyakannya daripada pemain catur luar negara.

S: Boleh tak adik-beradik GM ajar teknik memasang perangkap yang menjerat lawan ?

Ya, kami rasa anda dah tak perlu nak bermodal RM 500 macam kami sebab teknik perangkap ini kami jual dengan harga yang amat rendah sekali.

Kami akan tunjukkan dalam CD Pembelajaran Perangkap Catur Chessaurus 2 sebanyak 19 rahsia perangkap catur kami, langkah demi langkah yang sepatutnya diketahui oleh setiap pemain catur.

Teknik perangkap catur ini dah pun dicuba pakai oleh beberapa pemain catur lain dan mereka dah pun berjaya dengan mengaplikasikan teknik perangkap tersebut.

Jangan bimbang tentang harga sebab saya lancarkan dengan harga mampu milik dan pastinya jualan adalah sangat terhad kepada 200 unit sahaja.

S: Saya tak tahu apa-apa pun tentang catur.

Hantarkan pertanyaan anda kepada chessaurusteam@yahoo.com. Pihak kami sedia membantu kalau ada hal-hal asas yang anda tidak tahu.

Saya harap dengan tips daripada saya di atas dapat menjawab persoalan anda sedikit sebanyak dan saya tunggu anda untuk menjadi pembeli setia Chessaurus.Oh!  😀

 

P/s : CD Pembelajaran Perangkap Catur Chessaurus 2 dilancarkan pada 15/11/2008 dan pastikan anda mendapatkannya dengan segera sebelum ianya sold-out dengan harga rendah mampu milik iaitu RM15 !

P/s : CD Pembelajaran Perangkap Catur Chessaurus 2 juga merupakan blueprint kedua saya selepas CD Pembelajaran Bukamainan Catur Chessaurus 1 telah terjual sebanyak 122 unit selepas 5 hari dilancarkan iaitu pada 11/11/2008 !

-GM Yusri-

 

 

Advertisements

~ by GM Yusri on November 15, 2008.

2 Responses to “Chessaurus 2 kini di pasaran!”

  1. owh..sudah lama sy tidak meninggalkan komen. sebenarnya sy ingin menyatakan rasa kagum dengan penjualan unit2 chessaurus itu!
    TAHNIAH!

    itu sahaja 😀

  2. >> cik senbe

    Hak2
    Trima kasih ats ucapan itu
    Kami warga bizlimited n chessaurus corp brasa sngguh trharu!
    😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: