Ku mahu tapi ku malu

Ding dong! Ding dong! Huha,Yusri datang lagi kali ini! Anda semua merindui saya? Oh,sungguh terharu! Kua3  😛  Mengikut kajian rambang yang dilakukan terhadap beberapa respondens,secara keseluruhannya terdapat 5 perkara yang kita semua mahukan dan kita berusaha untuk mendapatkannya iaitu :

1. Wajah yang menawan
2. Duit yang mencukupi
3. Kesihatan yang baik
4. Anak-anak yang cerdik pandai dan berjaya macam kita.Oh!  😉
5. Tidur yang nyenyak tanpa gangguan nyamuk Aedes

Senang sahaja untuk mendapatkannya,hanya perlu meluangkan masa minimum selama 15 minit setiap hari bersama kekasih hati.Perlu diingatkan,saya bukanlah ingin mengajak anda semua untuk kahwin awal terjebak dalam program multi-level marketing(MLM), skim piramid mahupun sistem ponzi tetapi ingin mengajak anda semua supaya menjaga solat 5 waktu sehari semalam.InsyaAllah.

Sabda Rasulullah SAW :

“ Sesiapa di antara kamu yang meninggalkan solat Subuh tiadalah padanya nur di wajah dan sesiapa yang meninggalkan solat Zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang meninggalkan solat Asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan sesiapa yang meninggalkan solat Maghrib tiadalah padanya zuriat-zuriat yg bermanfaat dan barangsiapa yang meninggalkan solat Isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak. ”

P/s : Saya mahu kahwin satu sahaja! Tidak pernah terlintas di hati mahupun di minda untuk membahagikan hati dan perasaan ini untuk 4 orang isteri secara serentak kerana dikhuatiri tidak akan berlaku adil.Oh,kalau sudah takdir saya untuk kahwin 4 lantas saya menerimanya sahaja dengan hati,tangan dan mulut yang terbuka.Ops!  😀

-GM Yusri-

 

 

Advertisements

~ by GM Yusri on February 27, 2009.

26 Responses to “Ku mahu tapi ku malu”

  1. pergh…
    hajat dihati nak bkhwn 4…
    Oh..tidak…

    jauhkan driku darinya dengan cara yg baik…

  2. nice post
    (:

  3. >> spermatocyte

    Haha!
    Mnde lah ko mrepek ni Jason
    Angau sudeyh
    Isy2~
    😛

  4. >> sabrina

    2 jew ke ucapan anda?
    Ingtkn nk tambah
    Isy2
    😉

  5. hahah
    speechless~
    haha
    ade unsur2 khwin yg tidak terlalu ekstrem
    (:

  6. perkataan yang berbold kuning tu bagus.. tp yang bold merah tu mcm x ade kaitan ye? ni karangan terpesong ni. atau…. saya je yg x dpt cari kaitannya? hmm…

  7. >> sabrina

    Hak2
    Speechless2 pon sempat lg gelak tu
    Aish~
    😛

  8. >> rabi’ah

    Hak2
    Tngk tajuk post ni ‘Ku mahu tpi ku malu’ kn?
    Unsur2 bold merah tu salah 1 kemahuan trsirat scara xlngsung
    Ngee~
    😛

  9. wa!!!kawin 4 yer!!!mmg seronok la bro nanti!!best la nanti..4 kali boleh ke majlis kawin makan nasi minyak!!!!

  10. >> KaiTo

    Uish,ni mmg mngundang konspiransi
    Adesh,aku nk kwin 1 jew bro
    Aiyaa!
    😛

  11. cik lebah,
    ko tanak saman yusri ni ke ha?
    curi ding dong ko.
    da la mnde tu copyrighted..
    bhahahah xD

  12. >> farah

    Haha!
    Xtkut2~
    😛

  13. bole gak nak saman.. eh, jap. ko curi aku nyer ding dong ke? ke ko reka sendri? nape sume org gune ding dong skarang?

  14. >> cik lebah

    Adesh~
    Aku xtiru ko pon
    Ttibe bleh sama guna ding dong
    Huhu~
    😛

    Adekh itu 1 prsoalan pntim?
    Mybe sbb ding dong bnyi cam comel
    So rmai nk guna
    Kua3~
    😛

  15. salam..
    erk..
    kalo da jd jutawan, leh je kot kawen 4..
    haha..

    nk tgk pndgn menarik ttg poligami x?
    http://drmaza.com

  16. >> aireensamirah

    Wah,bleh je ek kalo nk kawin 4?
    Yay!
    😛

    Aku xnk ah kwin 4
    Ditakuti xbrlaku adil nnti
    Sian isteri aku
    Huk2
    😀

    Ngeh2
    Thanx2
    Prkongsian yg bgus
    Ni yg bes blaja bab poligami ni
    Ade sumber ilmu bru
    Hohoho!
    😛

  17. huk3..
    nk khwin 4 eh??
    rport kt ur bakal isteri nnti br tau.. hua3
    =p

  18. >> lel

    Mana ade~
    Mana ade~
    Nk kwin 1 jelah
    Isy2
    😀

    Btw,sape plak ni bkal isteri sy?
    Rse cam xde calon lgi
    Huhu~
    😉

  19. ntahla..
    sy pun xtau sape bakal isteri awk tu..
    haha..
    =p

  20. >> lel

    Bakal isteri tu dream gurl kew?
    Hmm…
    😛

  21. lol..
    mn sy tau gk..
    tu soalan yg ptt ditujukn kepada dr sndr.. :p

  22. >> lel

    Nnti sy wat sesi talk in front of mirror
    Nk tnya diri sndiri depn cermin bout dis
    Nk taw gk spe bakal istri sy
    Hua2
    😛

  23. ding dong..ding dong..
    haih…sebut sal kawen laju je..hahaha…
    anyway sy stuju dgn anda!!!
    jgn kawen 4 kalo rs xle blaku adil…
    weeeee~

  24. >> aida

    Wii~
    Ni 1st tyme kak senior stuju ngn sy
    Nk wat trharu jap
    😛

    Sila menggoda leklok hubby anda supaya xkwin 4
    Sy skong anda kak senior!
    😀

  25. hahaha…
    erkkkk…hubby???
    sjak bila sy ade hubby???
    sape tahu agkt kaki please…
    hahha=)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: