Mr Busy.

NOTIS PERAKUAN :

Dengan ini diisytiharkan,bahawasanya GM Yusri dijamin sibuk 24 jam sehari semalam bermula dari 2 April 2009 sehingga 18 April 2009. Ini kerana peperiksaan akhir untuk semester 2 bermula dari 11 April – 18 April 2009. Persediaan yang rapi dari sudut mental,fizikal,rohani dan jasmani adalah perlu untuk perkahwinan peperiksaan penting tersebut. Doakan semoga saya berjaya untuk kahwin awal mendapat keputusan yang cemerlang dalam peperiksaan yang penuh debaran itu.Aamiiin~  😀

Maka dengan itu,sepanjang tempoh tersebut, blog ini akan ditinggalkan bersawang dan berhabuk buat seketika waktu. Kepada pengunjung-pengunjung, harap maklum. Diharap anda semua tidak merindui saya secara excessive sepanjang ketiadaan ini.Oh,terharu!  😉

P/s : Jika kerinduan anda terhadap saya masih tidak dapat dibendung, sila PM (Private Message) saya di talian >> 014 – tekan tekan tak dapat. Uhukz~  😛

-GM Yusri-

 

 

Advertisements

~ by GM Yusri on April 2, 2009.

13 Responses to “Mr Busy.”

  1. huk3..
    bz nya die..
    pape pun..
    good luck n all the best in your exam, yusri!!~~
    chaiyok2..
    hwaiting!!~

    • Haha!
      Pengkomen yg 1st nmpk
      Ye2,mmg bz sngt ni
      Huhu~

      Thanx!
      Gud luck also 4 ur final exm
      Nk ucap hwaiting gak! (bahasa korea kn ni?)
      Wii~
      😀

  2. ekelehh….
    rindunyer….
    hahahahahaha
    wargh…
    jgn lupe mandi dah…
    hahahaha wudhuk sahaja x dapat menghilangkan bau busukmu…
    bukan mandi kerbau k
    heheehehehehe
    good luck 4 ur exam..
    wish u all da best..
    may Allah bless u….

    • Adesh
      Wat2 rindu nmpk
      Mcm2 btul ko ni
      😛

      Erk~
      Bile masa plak aku xmndi ni
      Isy2~
      😛

      Wii,thanx!
      Gud luck also 4 ur final exm
      😉

  3. nice post…

  4. argh!!!lame nyer nk tunggu post baru…saya nk rindukan bro..tapi bro seorang lelaki..nanti jadi pelik lak kalu saya rindukan bro…ahakz!!!ape pun..good luck bro!!!please come back as fast as possible ya!!!chayok2!!!

    • Haha
      Jngn stres bro
      Adesh~
      😛

      Perghh
      Nk merindu rindu la plak
      Jijik siot!~
      Haha
      😛

      Wokeh
      Nnti aku akn dtg dngn 1 post yg ckup mantap
      Idea ade bnyk
      Cuma nk xpress kat blog ni jd susah skit
      Tkut org xfhm
      😉

  5. gud luck yusri..
    chayok3!
    wahh lama tu menghilang..
    xpe lah..wat elok2..
    kalo dh blank tu sebut nama sy 3x sure boleh jwb.hehe(ajaran sesar) …

    • Haha
      Thanx ye! 😀
      Jngn rindu kmunculan sy lak
      Aish~
      😛

      Uhukz
      Sebut nama awk 3x g2
      Adesh,mmg sesat ni
      Nk repot JAKIM!
      Hak2
      😛

  6. hahaha..
    Report la Encik Yusri..
    JAKIM pun dh tau..hehehe

  7. Good lak22,.

    muga suksiiss,.

    weh,.jagn malass2.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: