Persediaan (Vol 2)

AMARAN: Jangan baca post ini jika anda dalam keadaan lapar dan dahaga. Sekian terima kasih.  🙂

Aishh, JPA takde bagitahu lagi ni exact time untuk berangkat nanti. Hmm. Cuak jap. Barang-barang banyak lagi tak beli. Dah siap packing approximate 50-55%. Semangat gilerrr. Hahaha! Biar rasa berat hati pon nak berhijrah ke negara orang. Adesh~  Tak pernah tinggal lebih dari seminggu kot kat negara orang. Macam mana nak survive ni bhai??

Anyway, ada 1 lagi ujian yang sangat dahsyat. International University Standard lah sangat. Perghh~ (Warna merah menandakan tahap dahsyat yang sangat ekstrem). 96> = A , 92-96 = A- , 80-82 = B-. No worry,cut off point JPA untuk business course = 2.6.  Macam mana nak score ni?? Mama awal-awal lagi dah pesan suruh struggle gila-gila untuk jadi Best Student Malaysia in US. Adesh, stress bro~

No matter what, belajar tetap kena belajar. Susah ke, senang ke, kalau usaha yang berterusan disokong dengan tawakkal dan doa insyaAllah pasti boleh. Saya akan try jugak untuk berjaya dengan warna-warna berterbangan(flying colours). InsyaAllah~  8)

By the way, saya sangat-sangat berharap yang Mama takkan menge-post pesanan video seperti yang dilakukan mak cik di bawah ini di rangkaian YouTube. Fuh kanan, fuh kiri. Agagaga~  😛

P/s: Ahad ni(5 September 2010) ada jamuan makan kecil-kecilan di rumah saya. Jemput datang beramai-ramai bagi siapa-siapa yang dekat ya. InsyaAllah.  😉

-GM Yusri-

Advertisements

~ by GM Yusri on August 31, 2010.

14 Responses to “Persediaan (Vol 2)”

  1. oh..x dpt tarikh fly lagi??

  2. oh..blom fly lagi??all the best then

    • Owh, ni ana green ek?
      Yup2, blom fly lgi.
      Ohio state uni antara yg trlmbt depart
      Dh dpt trikh untk fly, cuma masa untuk departure tu xcnfirm lgi
      Ade yg ckp 11pm, tpi Jpa xckp pape lgi
      Thanx there btw!~
      😉

  3. yep2..:D

    oh..a’ah ek..ohio state..
    ok la tu kan..at least tahu jugak bile fly..:D

    • Phewww~
      Laju tul reply…
      Xstdy ke?
      Isy3~

      Yup2, tahu tu tahu
      Tpi xcnfirm lgi so jd msalah skit nk packing ke x
      Haha~ 😛

      Btw, dh dcide nk g uni mne?
      Pointer ok?

  4. haha.. 😀

    tgh study sambil2 berblog walking..
    alah,packing je..y penting fly 8hb jugak 😀

    university?stakat ni plan nak g penn state,west virginia,iowa state n ohio uni..pointer tu perlu ditingkatkan lagi kalau btol2 nak gi west virginia..huhu

    • Isy3. Fokus2.
      Ex-mrsm msti kna fokus tyme stdy
      Agagaga~ 😛

      Wah!
      Gud2.
      West virginia tough jgk nk enter tuh
      Course pe ek? Lupa dh 😛

  5. forensic science..hehe

    woah..:D
    insyaAllah..

    tu lah..west virginia..T_T
    tp ramai y nak forensic nak g penn state 😀

    • Owh
      Rmai ek junior yg amik forensic untk batch korg?
      Xtw lh plak..

      Papepon, all da bes!~ 😉
      Toefl cne?
      Dh amik?

  6. ramai la jugak..kalau malay ade la dlm 6 org..ramai kan..hehe

    toefl amek 23 october nih..kat kl..sbb bulan 11 cepat je penuh..bulan 12 lambat sgt..sbb kalau nak apply penn state kena cepat sket..:D

    • Wah!
      Rmai gk tu
      Gud2
      Ni msti minat detectiv conan ni
      Haha 😛

      Owh, 23rd oct rpenye
      Sempat lgi nk prepare
      Yg susah skit bab reading
      Text dh la pnjg gile, tpi nk kna jwb cept2
      Penim kpala~ (@_@)’

  7. a ah..suke2..kat umah banyak gle komik dye..
    dah 60 lebih..tapi kongsi2 ngan abang2 n kakak2 ah 😀

    reading?agak ah..aduhai..insyaAllah boleh..boleh 🙂
    doakan kami junior2 ye 😀

    • Haha
      Fanatic gile ngn detectiv conan
      So, dh leh jdi penyiasat muda lh ni ek? 😉

      InsyaAllah..
      Senior2 bleh tlong doakan, tpi junior2 kna usaha gk
      X usaha mne bleh
      Lemak ahh gitu
      Haha 😛

  8. haha..memang pon fanatik..the way he solves the problem best2 😀

    eh,usaha tu mesti lah kan..Allah melihat pada usaha..:)

    kalau dapat lemak best jugak..xde r kurus sgt 😀 haha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: