AH-HA! (Adam Hawa-Hawa Adam)

PERINGATAN: Post ini tidak mengandungi sebarang kandungan mengenai Justin Bieber Adam AF2 secara tersurat mahupun tersirat. Anda boleh baca sampai habis tanpa rasa was-was. Harap maklum.Β  πŸ˜›

INTRO: Berikut merupakan hasil kerja engineering students yang penting untuk pembangunan negara untuk masa depan. Penemuan ini hampir-hampir mengkagumkan saya sehingga saya rasa seperti mahu makan jagung bakar dengan ditemani seorangΒ  model perempuan pakaian renang yang jelitawan kanak-kanak cacat. Ada sesiapa sudi mahu teman saya? Sila pergi ke kaunter 18. Heheh~Β  8)

( Confidential Data Sheet)

( Control Panel)

(Argument)

(Mall Tour)

P/s: Seriously no offense. Maaflah kepada peminat-peminat Adam AF2 di luar sana. Kan dah cakap post ini tidak mengandungi sebarang unsur-unsur mengenai Adam AF2. Hue3~Β  πŸ™‚

-GM Yusri-

Advertisements

~ by GM Yusri on September 3, 2010.

14 Responses to “AH-HA! (Adam Hawa-Hawa Adam)”

  1. tak menahan..

    tapi mmg certain thing x dpt dinafikan ah hoho

    • Tak menahan? Ke tak tahan? πŸ˜›
      Haha,gud2. Bgus2.
      Ade confirmation di situ.
      Ngee~ πŸ˜›

  2. tak menahan lah..hoho

    yela..tapi x semua mcm tu kan πŸ˜€
    kalau ckp secara general ok la..
    tp kalau feminist y bc habis nih.. πŸ˜€

    • Haha
      Btul2
      Generalization je tu, x smestinye tepat kan
      Ade yg femenist ke?
      Try suh die bc, nk tngk reaksi die cne
      Hak2~ πŸ˜›

  3. haha..ade kot..:D
    nanti sy suh dye baca..

    nantikan untuk di ban ye :))

  4. kena tunggu kat inti nanti lah πŸ˜€

  5. sure??haha..xpela..mungkin feeling utk diban tu makin membuak2..who knows πŸ˜€

  6. haha..wokeys..beres boss πŸ˜€
    (orang gaji la katekan T_T)

    • Ololololo~
      Wat2 sedih la plak dah
      G minum susu nespray dulu ek
      Then tido dlm buaian
      Hue3~ πŸ˜›

  7. uiks..xmen r nespray..dutch lady ke,nesvita ke minum jugak πŸ˜€

    bak gaji dulu..xde duit nak beli susu n buaian..hoho

  8. hahahahaha. sejuta kali like this post!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: