Salsa & Tomato.

INTRO: Saya hanya menyukai sesuatu yang baik, enak, halal, rangup, comel dan tidak berbahaya. Eh! Β  πŸ˜›


Pehhh, blog ini berdaki lagi buat kesekian kalinya. Sorry lah, busy sungguh-sungguh dengan isteri dan anak-anak study sekarang. 2 minggu lagi saya akan berkahwin di selatan Thailand dengan wanita Korea final exam untuk quarter Autumn 2010. Doakan ya! Β  πŸ™‚

Nampaknya, masa berlalu begitu pantas sekali. Sangat pantas sehingga anda rasa seperti mahu makan sebungkus roti Butterscotch pada waktu subuh. Okay, cut it out sendiri, tiada kaitan. πŸ˜› Sedar tak sedar, dah hampir 3 bulan saya berada di US ini. Pheww, cepatlah habis degree! Bosan dah study ni, since umur 6 tahun lagi. Bosan bosan! Nak kerja and berbini 3-4 orang plak. Haha. Β  πŸ˜›

Okay, saya akhiri post mini pada kali ini dengan sebuah hadis Rasulullah:

β€˜β€™Ada dua kenikmatan yang membuat kebanyakan manusia tertipu iaitu nikmat sihat dan waktu lapang.” (HR Bukhari)

P/s: Ya Allah, kurniakanlah hidayah dan petunjuk Mu kepada ku. Tetapkanlah iman ku supaya ku tidak alpa dan leka daripada mengingati Mu. Aamiiin~   😦

P/s: All the best for your SPM 2010, GM Zulhilmi. Makes Abah, Ma, Aku, GM Laila, GM Aiman and the rest of our families proud!

-GM Yusri-

Advertisements

~ by GM Yusri on November 23, 2010.

10 Responses to “Salsa & Tomato.”

  1. wahhh~~ akhirnya~~ an update at last~ heee~

  2. akhirnya..haha..all the best la ye..may Allah bless u n ur effort and ur dream nak kawen 3 4 tu..isk3.. πŸ˜›

    • Haha. Thanks πŸ˜›
      Dlm mimpi jelh leh khwin 3-4
      Kalo x nanti kpala kena ketuk ngn senduk
      Sakit~ πŸ˜›

  3. haha..nasib baik beringat..kang bukan stakat senduk,kena ketok ngan statescope sume sume tu..haha

    πŸ˜›

  4. stetoskop seorg doktor..haha..jgn kena ketok sudah πŸ˜€

    x habis ngan sabun..yela encik sabun trimethylamine yang berbau ikan busuk..saya mahu ke dewan peperiksaan πŸ˜›

    lepas tu balik rumah! πŸ˜€

    • Ape kaitan lak stetoskop seorg dktor ni.
      Adesh~ πŸ˜›
      Pehhh, bau ikan busuk bagus untk kecacatan otak seperti anda
      Ngee~ πŸ˜›
      Slamat melangkah ke dewan peperiksaan.
      Jngn tersangkut kaki pada akar2 kayu yg brselirat sudeyh~
      πŸ˜›

  5. haha..pikir la sendiri πŸ˜›
    xde pon tersangkut tapi tersangkut nak jawab exam ade ah T_T

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: