Terima kasih PUM.

Okay, back in Tu Tauzen en Tri(2003) until Tu Tauzen en Sefen(2007) dahulu ketika di MRSM Jeli and MRSM Langkawi, saya sangat obses dengan perempuan seksi sesuatu yang berkait seperti di bawah:

Nota ringkas:

1) Satu strategi jangka panjang ke arah mencapai matlamat pembentukan budaya kahwin awal keusahawanan dari peringkat sekolah.

2) Dibentuk berasaskan penyelidikan dan pengalaman bahawa kahwin empat itu bagus kerana anda mendirikan 4 buah masjid keusahawanan boleh dibangunkan melalui pendidikan dan latihan.

3) Dijangka dapat membantu negara dalam meningkatkan kuantiti dan kualiti usahawan ke arah pencapaian matlamat Wawasan 2020.

4) Proses pembentukan budaya keusahawanan bermula dari peringkat awal sebelum persekolahan sehinggalah seseorang itu menceburkan diri dalam perniagaan sebenar dan seterusnya ke peringkat pertumbuhan dan pengembangan.

……………………………………………………………….

Special thanks to: Cikgu Rhyna, Cikgu Rozaiman, Tuan Haji Rozali Mamat, Cikgu Hariza, Cikgu Hisham, Cikgu Hasyim and Cikgu Nazri kerana telah mencorak-batikkan skills and minda saya seperti sekarang. Jasamu tetap dikenang, cikgu.   😉 Selamat Tahun Baru Cina SELAMAT HARI GURU 2011 saya ucapkan walaupun saya tahu bahawa Hari Guru itu lambat lagi. Haha.   8)

-GM Yusri-

Advertisements

~ by GM Yusri on December 5, 2010.

2 Responses to “Terima kasih PUM.”

  1. Salam, nama aku x dop pun?? haha

    Ni nak bagitahu, sumbangan diperlukan bagi menjalankan program kemasyrakatan di China. Layari http://penassya.blogspot.com/p/donate.html untuk maklumat lanjut. Royak ko sahabat sain mu hok ado syarikat tu… ejah samah dua… hahaha….

  2. Haha. Saeng2 PUM nti ambo mention laen hari bear 😛

    Owh. Bereh2. Kawe check dh tu. Ade dlm 12 hari lg prog tu keyh? Bereh,nati ak oyap ko saeng2 bsnes ak. Bereh blakow hir. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: